Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Acest site este administrat de VaCaMi. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este II Constantinov Mihai. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul VaCaMi a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI
Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. VaCaMi nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina VaCaMi

CONDITII DE RETURNARE
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar  noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email  din pagina de contact. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, VaCaMi va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 20 de zile de la data primirii returului.

IMPORTANT! Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.


1. Notificati in scris ca doriti sa faceti un Retur
2. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid Fancourier, livrata direct la adresa noastra.
3. Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.
- Consumatorul nemultumit de modul de rezolvare a reclamatiei sale poate sa se adreseze, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor sau, dupa caz, instantelor judecatoresti competente.

CONFIDENTIALITATE
VaCaMi se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei VaCaMi., care isi rezerva dreptul de a prelucra, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
VaCaMi nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

DISPUTE SI CONFLICTE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre VaCaMi. si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.
VaCaMi isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.

www.vacami.ro foloseste cookies. Navigand in continuare , iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe. OK